Fri frakt vid 1200:- / Snabb leverans

Verkstad och däck

Svedbergs Bilverkstad ett familjeföretag sedan 1976


Välkommen till vår verkstad. Hos oss får du hjälp av erfaren och kunnig personal. Oavsett om din bil behöver service, inte gick igenom besiktningen eller hjulskifte så kan du vända dig till oss i alla lägen! Våra verkstadstjänster håller hög kvalitet och uppfyller de krav som finns på en riktig verkstad.

Vi har också en avdelning som är helt specialiserad på lätta lastbilar där vi har två mekaniker som ser till att du får tillbaka din firmabil perfekt nyservad/reparerad så snabbt det bara går för att minska ditt stillestånd.

Välj rätt bilverkstad! Välj en MRF ansluten.

Det är skillnad på bilverkstad och bilverkstad. Det finns en grundtrygghet i verkstäder med MRFs symbol på entrédörren. Den sexkantiga symbolen för Motorbranschens Riksförbund talar om att det är en bilverkstad som utför jobbet fackmannamässigt och med MRF-Garanti. En MRF verkstad arbetar alltid efter Verkstadens Reparationsvilkor och skulle en tvist uppstå så följer de alltid Allmänna reklamationsnämnden beslut

Bokningsförfrågan

Klicka på länken nedan för att skicka en bokningsförfrågan för service eller reparation.

Bokningsförfrågan


Vi kan däck!

Vi har en fullserviceanläggning för däck till alla typer av bilar där vi kan erbjuda det mesta som:
» Däcksförvaring
» Balansering
» Fyrhjulsmätning
» Däck till mkt. bra priser
» Laga punktering
» Tvätt av fälgar
Att köpa däck är inte det lättaste, det finns många olika modeller och det är mycket som påverkar vilket däck som passar just dig och din körning. Kom till oss så hjälper vi dig att välja rätt däck till rätt pris. Slits dina däck ojämnt eller onormalt fort? Med rätt hjulinställning rullar dina hjul optimalt, det ger lägre bränsleförbrukning, minskat slitage och säkrare, stabilare körning med bättre komfort. Vi vill förenkla ditt bilägande. Passa på att boka hjulinställningen när vi skiftar dina hjul så rullar du säkert på vägarna.

Tidsbokning

Boka din tid för däckbyte och passa på att boka hjulinställningen när vi skiftar dina hjul så rullar du säkert på vägarna.
Ring in och boka tid på 08-4453630 bokning på webben öppnar vecka 43
Boka däckskifte