Fri frakt vid 1200:- / Snabb leverans
Lackskydd utvecklat för nordens hårda klimat Korrek Pro TFC.

KORREK Pro Ceramic TFC™ -långtidslackskydd är ett resultat av flera års utvecklingsarbete. Lackskydden utnyttjar den senaste generationens oorganiska hybridpolymerer och de mest högklassiga keramiska ingredienserna: KORREK Pro Ceramic TFC™ är marknadens överlägset mest avancerade produktserie med lackskyddsprodukter. Alla produkter tillverkas i Finland vid Berner Ab:s produktionsanläggning i Heinävesi. 

Korrek Pro TFC™ erbjuder en pålitlig och effektiv lösning för att skydda din bil mot Nordens hårda klimat. Med dess avancerade teknologi och långvariga skyddsegenskaper är det ett utmärkt val för bilägare som vill bevara sin bils utseende och värde under många år framöver.

KORREK Pro Ceramic TFC™ One
One skyddar mot externa påfrestningar, förstärker glansen och ger färgen mer djup.  One skapar ett beständigt keramiskt skydd av billacken. Lackskyddet stöter bort vatten och smuts, vilket gör det otroligt enkelt att tvätta bilen efter behandling.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure
Högteknisk keramisk elastomerlackskydd. Den kemiska strukturen bildas av kisel- och polymerkombinationer. Cure-lackskyddens suveräna glans, hydrofobiska egenskaper och slittålighet är av absolut toppklass på marknaden.

KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo
Våran bästa behandling när du vill ge din bil det allra bästa !   Evo skapar en kovalent skydd på bilens yta. Slit- och kemikalietåligheten är överlägset den bästa. Lacken får en otrolig glans och färgen blir djupare. Efter behandling är det extremt enkelt att tvätta bilen. Evo lämpar sig för nästan alla bilens ytor, även de folierade.

KORREK Pro
Polymatrix är en SiO 2- baserad eller kiseldioxidbaserad keramisk beläggning som ger bilen en fantastisk glans. Skyddar din bil från smuts och UV-strålar och samtidigt får du en fantastisk glans på färgytorna! Polymatrix ger mycket slitstarkt, smuts- och vattenavvisande skydd för lack, gummi, plast, aluminium och kromytor i upp till 6 månader.

Priser & bokning

One

Från 3495:-

Med en genomsnittlig bilanvändning* ligger livslängden för KORREK Pro Ceramic TFC™ One -lackskydd på ca 1–2 år när den appliceras av en expert.

Cure

Från 5995:-

Med en genomsnittlig bilanvändning* ligger livslängden för KORREK Pro Ceramic TFC™ Cure -lackskydd på ca 3 - 4 år när den appliceras av en expert.

Evo

Från 7495:-

Med en genomsnittlig bilanvändning* ligger livslängden för KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo -lackskydd på ca 4–5 år när den appliceras av en expert.