Fri frakt vid 1200:- / Snabb leverans

Nya Generationens lackskydd - utvecklad och tillverkad i norden!

KORREK PRO CERAMIC TFC

Produktprogrammet KORREK Pro TFC ™ lanserades 2016 och utvecklades för att möta behovet av ett enklare sätt att skydda bilens lack. Produkterna är baserade på ny teknik som gör att du själv kan applicera en keramisk tunnfilmsskyddsbelägg på din bil. KORREK Pro TFC ™ är utvecklat, testat och tillverkat i Finland och är idealiskt för de tuffa nordiska förhållandena.

KORREK Pro Ceramic TFC™ -långtidslackskydd är ett resultat av flera års utvecklingsarbete. Lackskydden utnyttjar den senaste generationens oorganiska hybridpolymerer och de mest högklassiga keramiska ingredienserna: KORREK Pro Ceramic TFC™ är marknadens överlägset mest avancerade produktserie med lackskyddsprodukter. Alla produkter tillverkas i Finland vid Berner Ab:s produktionsanläggning i Heinävesi.

KORREK Pro -lackskydden är framtagna för att fungera under krävande väderförhållanden. Lackskydden skapar en tunn skyddsfilm på billacken som är extremt tålig och glasaktig men ändå flexibel. Den skyddar även bilens gummi-, plast-, aluminium-, krom- och folierade ytor.

KORREK Pro Ceramic TFC ™ - lackskydd appliceras endast av utbildade och certifierade KORREK-auktoriserade partners. Tekniken för keramisk skyddsfilm ger fordonet en djupare glans och längre hållbarhet samt skyddar effektivt lacken från extrema förhållanden. Om du är intresserad av de professionella KORREK Pro Ceramic TFC ™ -produkterna, vänligen kontakta oss på [email protected].

Fyra olika lackskydd beroende på ditt behov

Korrek Pro Ceramic TFC finns som fyra olika keramiska lackskydd beroende på behovet av hållbarhet. Från skydd i 6 månader upp till 4-5 år.

evo

En helt ny, högteknologisk keramiskt lackskydd. Dess kemiska struktur är unik: slutresultatet blir en tjockare skyddsfilm som är omnifobisk, alltså avstöter alla orenheter. Evo skapar en kovalent skydd på bilens yta. Slit- och kemikalietåligheten är överlägset den bästa. Lacken får en otrolig glans och färgen blir djupare. Efter behandling är det extremt enkelt att tvätta bilen. Evo lämpar sig för nästan alla bilens ytor, även de folierade.Med en genomsnittlig bilanvändning* ligger livslängden för KORREK Pro Ceramic TFC™ Evo -behandlingen på ca 4–5 år när den appliceras av en expert.

*Genomsnittlig bilanvändning: ca 18 000 körda km/år och biltvätt ca 12 ggr/år. 

cure

Högteknisk keramisk elastomerlackskydd. Den kemiska strukturen bildas av kisel- och polymerkombinationer. Cure-lackskyddens suveräna glans, hydrofobiska egenskaper och slittålighet är av absolut toppklass på marknaden. Efter behandling är det extremt enkelt att tvätta bilen eftersom lackskyddet stöter bort smuts på ett effektivt sätt. Cure lämpar sig utmärkt även för att skydda fälgarna och de folierade ytorna.

*Genomsnittlig bilanvändning: ca 18 000 körda km/år och biltvätt ca 12 ggr/år. 

one

      Egenskaperna hos ett högklassigt lackskydd men i   en lägre prisklass. One skapar ett beständigt keramiskt skydd av billacken. Lackskyddet stöter bort vatten och smuts, vilket gör det otroligt enkelt att tvätta bilen efter behandling. One skyddar även mot externa påfrestningar, förstärker glansen och ger färgen mer djup. Med en genomsnittlig bilanvändning* ligger livslängden för KORREK Pro Ceramic TFC™ One -lackskydd på ca 1–2 år när den appliceras av en expert.  

*Genomsnittlig bilanvändning: ca 18 000 körda km/år och biltvätt ca 12 ggr/år. 

polymatrix

Polymatrix är en SiO 2- baserad eller kiseldioxidbaserad keramisk beläggning som ger bilen en fantastisk glans.

Du gör en behandling på 15 minuter som skyddar din bil från smuts och UV-strålar och samtidigt får du en fantastisk glans färgytorna! Polymatrix ger mycket slitstarkt, smuts- och vattenavvisande skydd för lack, gummi, plast, aluminium och kromytor i upp till 6 månader. Det skyddar också mot UV-strålar och vägsalt. Gör det lättare att tvätta bilen, eftersom smuts lätt kommer från ytorna.

*Genomsnittlig bilanvändning: ca 18 000 körda km/år och biltvätt ca 12 ggr/år. 

Korrek Pro. Hela sortimentet.

Förutom alla fantastiska lackskydd har vi hela Korrek Pros fantastiska produktsortiment hos oss.